La resa in tazza (de smaak in het kopje). Uit Rome, het traditionele hart van Italië
Bij Buscaglione gaat het niet om de herkomst van de boon, maar om het resultaat in het kopje, la resa in tazza.
Smaak in het kopje is voor iedereen belangrijk. Als je Buscaglione zegt, dan denk je aan een écht kopje Italiaanse espresso of cappuccino. Krachtig maar ook zeer gebalanceerd in smaak. Dat is waar de meesterblenders in Italië het voor doen.
Met een rijke traditie die teruggaat tot 1899, blijft Buscaglione Espresso vernieuwen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Het familiebedrijf, geworteld in Rome, Italië, combineert de oude ambachtelijke technieken met moderne innovaties in een hypermoderne branderij. Hierdoor behoudt Buscaglione de unieke kenmerken van een artisane roaster, en creëert het nieuwe koffie-ervaringen die elke koffieliefhebber zal verbazen.
Neem contact opStefano Palombini, kleinzoon van grondlegger Giovanni Palombini, besluit niet meer mee te gaan met de smaak van de massa. Speciaal voor het prestige label Buscaglione bouwt Stefano net buiten Rome in 2006 een nieuwe roosterij. In de hypermoderne branderij worden de single origin bonen van Buscaglione apart van elkaar gebrand en daarna pas gemelangeerd. Zo houdt elke boon zijn karakteristieken. Bij ons gaat het niet om de individuele boon, maar om het gecombineerd resultaat in het kopje, la resa in tazza.
De koffie van Buscaglione wordt gewaardeerd door koffieliefhebbers over de hele wereld. De kenmerkende ronde smaak, nooit zuur en nooit bitter, maar altijd aangenaam en constant van kwaliteit is uniek. Met trots kunnen we zeggen dat de passie en traditie nog altijd in elk kopje Buscaglione is te proeven. Stefano Palombini, kleinzoon van grondlegger Giovanni Palombini, besluit niet meer mee te gaan met de smaak van de massa. Speciaal voor het prestige label Buscaglione bouwt Stefano net buiten Rome een nieuwe roosterij. In de hypermoderne branderij worden de single origin bonen van Buscaglione apart van elkaar gebrand en daarna pas gemelangeerd. Zo houdt elke boon zijn karakteristieken. Bij ons gaat het niet om de herkomst van de boon, maar om het resultaat in het kopje, la resa in tazza.
Neem contact opSamen brengen we ’s werelds meest heerlijke dranken naar Nederland.